INTERIOR COMMERCIAL RESIDENTIAL JOURNAL PROFILE CONTACT

NEVAIR COURT, HIGHTON 
This residence is set on the fringe of the Barrabool Hills overlooking the Moorabool River valley. The steep site of approximately 1000 sq. metres presented the challenge to design a contemporary, 
practical family home that captured the North facing views whilst maintaining ample outdoor living 
space and garden. 
The house and landscape are structured over a series of levels, each addressing functional accommodation requirements internally, yet maintaining a direct connection to the external terraces of the garden.
 The contemporary lines, pure forms and restrained palette result in a sophisticated solution without compromise to the practical requirements of a family home.
Return to Top
© All rights reserved 2018 Jam Architects JAM ARCHITECTS is a registered trademark ﷯